Written by

Sedmo izdanje emisije m:agazin

m:vijesti| Views: 294

m-magazin-emisija

Sedmo izdanje emisije m:agazin biće posvećeno priči o robotima koji pomažu starijim osobama da lakše prođu kroz svakodnevicu, pričamo o App builder ligi koja će uskoro opet biti pokrenuta od strane kompanije m:tel, ali i o raznim drugim temama koje će vam uljepšati subotu popodne. Jedna od tema koju ćemo obraditi, a koja će posebno obradovati sve nas, je priča o zubima koji se liječe sami zahvaljujući jednom od skorašnjih svjetskih izuma. Sve navedeno, ali i mnogo više od toga pogledajte u subotu, 09.08. u 16:15 na programu Alternativne televizije. Sa vama će i ove subote biti Jelena Babić i Brankica Stojanović-

Kažu da je sedam srećan broj. Da li će nama ovo izdanje emisije donijeti sreću, ne znamo, ali znamo da će vama sigurno donijeti 20 minuta zabave, novosti i inovacija koje smo u prethodnih sedam dana pripremali za vas.

Emisija m:agazin, zahvaljujući kompaniji m:tel, svake subote u vaše domove donosi mnogo zanimljivosti i priča o izumima koji će jednog dana postati dio naše svakodnevice.

Budite sa nama i ove subote!