Written by

Serija „Dosije Iks“ vraća se na FOX sa novih 10 epizoda

m:tel IPTV| Views: 107

fox

Televizija FOX je naručila drugo poglavlje završne sezone serije DOSIJE IKS. Izvršni producent deset potpuno novih epizoda ponovo će biti tvorac Kris Karter, a zvijezde Dejvid Duhovni i Džilijan Anderson vraćaju se u ulogama čuvenih agenata FBI-ja, Foksa Moldera i Dejne Skali. Serija će se emitovati tokom 2017. i  2018. godine, a produkcija je zakazana za predstojeće ljeto.

Godine 2016, serija DOSIJE IKS privukla je gotovo 16 miliona gledaoca kroz različite platforme i bila je druga najgledanija drama u svijetu. Takođe je bila i serija koja se najviše pominjala na Tviteru tokom protekle sezone.

Serija DOSIJE IKS prvi put je prikazivana u septembru 1993. godine. Tokom prikazivanja devet sezona, ova uticajna serija je od inovativnog naučnofantastičnog favorita postala globalni hit i jedna od najuspješnijih televizijskih drama svih vremena. Serija koja je dobila 16 nagrada Emi, pet Zlatnih globusa i nagradu Pibodi, prati specijalne agente Skali (Andersonova) i Moldera (Duhovni) dok istražuju neobjašnjene slučajeve – „Dosijee iks“ – za koje je paranormalno jedini odgovor.

U produkciji 20th Century Fox Television i Ten Thirteen Productions, tvorac i izvršni producent serije DOSIJE IKS je Kris Karter.

Kanal FOX možete pratiti u osnovnom Open IPTV paketu na poziciji 304.

Za više informacija o Open uslugama i TV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.