Written by

Serija “Greh njene majke” se vraća na male ekrane

m:tel IPTV| Views: 190

RTRS, od 16.06. svakim radnim danom u 20:15

greh njene majke

Ukoliko dosad niste imali priliku da pogledate seriju „Greh njene majke“ onda će vas sigurno obradovati vijest da se ona od 16. juna vraća na program RTRS – a, a moći ćete je gledati svakim radnim danom u 20:15.

Nakon raskida sa Svetislavom, mlada žena po imenu Ranka odlazi na odmor u Sremske Karlovce gdje upoznaje Dušana, bogatog i lijepog bankara u kojeg se zaljubi na prvi pogled. Ispočetka je sve ličilo na bajku; njih dvoje su se vjenčali i dobili kćerku Nedu. Za to vrijeme, Svetislav ne može da preboli Ranku i pokušava da izvrši samoubistvo. Poslije mnogo godina, Ranka i Svetislav se opet sreću. Ona je nesretna u braku, a on se nikada nije niti ženio.

U stravičnoj tragediji, Neda je izgubila i oca i majku. Nakon što je ostala sama na svijetu, pokušava da se snađe u društvu koje joj to nimalo ne olakšava. Na svakom koraku se susreće sa podsjetnicima na prošlost i uskoro shvata da je ona ta koja će ispaštati zbog grijeha svoje majke. Dok pokušava saznati šta je to njena majka zgriješila do nje dolazi vijest da je umro Svetislav no da je prije toga ostavio neobičan zavjet svom sestriću Bojanu.

Serija „Greh njene majke“ je snimljena prema istoimenom romanu Mirjane Jakovljević Mir Jam, a rediteljsku palicu je u ruke uzeo čuveni Zdravko Šotra. Likove u ovoj seriji tumače Ivana Jovanović, Ivan Bosiljčić, Vojin Ćetković, Marinko Madžgalj, Nikola Đuričko, Marija Vicković, Katarina Janković, Tijana Čurović, Milan Vasić, Ružica Sokić, Jakov Jevtović, Saša Joksimović, Bojana Grabovac, Višnja Sretenović, Jelena Trkulja, Dragana Milošević, Jelica Sretenović, Goran Dančić, Dragoslav Čumić, Branislav Tomašević, Miloš Đuričić, Siniša Ubović i mnogi drugi.