serija samac u braku

Written by

Serija „Samac u braku“ na kanalu RTRS

m:tel IPTV| Views: 823

samac u braku
Seriju možete pratiti nedjeljom u 20:15 časova na programu RTRS-a.

Bazirana na melodrami spisateljice Mir Jam, stiže nam dirljiva priča o mladom paru čiji je bračni život sve, samo ne idiličan.
Uspješni mladi advokat Radmilo već je godinama zaljubljen u lijepu Beograđanku Ljiljanu. Uprkos tome što je najpoželjniji neženja svog malog grada, on odoljeva svim primamljivim bračnim ponudama, i ostaje odlučan u namjeri da baš Ljiljana bude njegova žena. Sa druge strane, Ljiljana sanjari o braku sa Momčilom koji u presudnom trenutku pokazuje svoje pravo lice i odbija da se oženi Ljiljanom, ismijavajući je. Tako ona iz čistog prkosa pristaje da se uda za Radmila, i oni zajedno odlaze u palanku, gdje ih očekuju mnogi radoznali i sumnjičavi pogledi.
Dok Radmilo ne može da dočeka prvu bračnu noć i sakrije ljubav i strast koju osjeća prema svojoj mladoj ženi, za nju je to noćna mora i trenutak u kojem će mu priznati da ga ne voli i da ne može da bude njegova žena. Za Radmila je to veliki udarac, ali on moli Ljiljanu da ostane sa njim u palanci tri mjeseca predstavljajući pred svima njihov brak kao srećan, dok on ne smisli način da se taj odnos okonča bez skandala, tako da nijedna strana ne bude povrijeđena i oštećena. Ljiljana pristaje, jer je to najmanje što može da učini za njega posle onoga što mu je priredila.
Kako to obično biva, tokom ta tri mjeseca među njima ipak počinju da se razvijaju emocije, i susret koji je započeo burnom svađom i odbijanjem polako prerasta u veliku i pravu ljubav, čiji je najveći izazov da odoli zamkama koje prijete od ljubomornih i nezadovoljnih ljudi čije je jedino zadovoljstvo da ugroze tuđu sreću.

serija samac u braku

Uloge: Miloš Biković, Brankica Sebastijanović, Dušanka Stojanović Gild, Nikola Ranđelović, Sunčica Milanović, Jovana Stojiljković, Jelisaveta Karadžić