Written by

Serija Skandal – politička igra mačke i miša

m:tel IPTV| Views: 106

scandal-mtel-fb

Da li ste se ikada zapitali šta se dešava iza kulisa visoke politike? Koje se sve tajne skrivaju i koja su to lica odgovorna za odbranu javne slike elitnih političara? Odgovor na ta pitanja donosi serija „Skandal“, izvanredna priča koja je dostupna na Pickbox-u u sklopu Open IPTV-ja.

Obzirom na dinamičnu radnju, serija je odlična za bindžovanje, a upravo na Pickbox-u imate svih 5 sezona.
Glavni akter serije o politici, glamuru i visokom menadžmentu je Kerry Washington, a u ovoj drami koju je kreirala Shonda Rhimes, jedna od najtalentovanijih žena Hollywooda, glumi spin-doktorku Oliviju Pope. Olivija je specijalizovana za rješavanje svih mogućih i nemogućih kriznih situacija, a njen je lik najvećim dijelom urađen po modelu Judy Smith, kriznoj menadžerki iz administracije Georgea Busha starijeg.

Olivija i njen tim nazivaju sebe gladijatorima jer uprkos medijima koji su maksimalno fokusirani na grijehe političke elite, ovi ljudi pokušavaju sakriti sve ono što nije za oči javnosti. Od seks-skandala, prevare na izborima pa do ubistava – sve se to može naći na dnevnom meniju tima kojem stres i brutalno dinamičan rad ne predstavljaju nikakav problem. Činjenica da je i 93-godišnji Geroge Bush stariji fan ove serije dokaz je da rade dobar posao, a vjerujemo da i vi nećete biti ravnodušni.

Osim ove serije Pickbox vam nudi mnoštvo drugih sadržaja, a aktivacija usluge je jednostavna: u našem glavnom meniju Open IPTV-ja izaberite opciju SHOP. Uslugu takođe možete aktivirati odlaskom na m:tel prodajno mjesto.

Posjetite i naš sajt open.mtel.ba za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i novim sadržajima koje možete naći na Open IPTV-u.