Written by

Sjajan praznični poklon – rukavice koje su spoj funkcionalnosti i tehnologije

m:ovo m:ono, tehnologija| Views: 127

Zima nam je stigla, snijeg je pao, a temperature su iz dana u dan sve niže i niže. Negativna strana zime jeste i to što svoje mobilne telefone ne možemo koristiti kad god poželimo, jer bi nam napolju bilo hladno rukama, a rukavice i pametni telefoni se ne slažu baš najbolje.

Na svu sreću i tome je neko stao u kraj pa sada na tržištu možete pronaći mnoštvo „pametnih“ rukavica koje su spoj funkcionanosti i tehnologije, koje će vam grijati ruke, a sa kojima ćete bez ikakvih smetnji koristiti svoje pametne telefone.

Moshi Digits

Ako želite rukavice koje će vam zaista grijati ruke i koje vam neće smetati da koristite telefon, onda su Moshi Digits odlčan izbor jer spajaju najbolje iz oba svijeta.  One funkcionišu savršeno u ektremno hladnim uslovima, zbog specijalnih vlakana koji se u njima nalaze sa njima možete bez problema skrolati po vašem telefonu ili tabletu.  Na rukavicama se nalazi poseban dezen zbog koga su fleksibilne i zbog kojih vam telefon sigurno neće kliziti iz ruku.

Agloves Sport

Ove su za razliku od prethodnih rukavica nešto tanje, napravljene su od 68 odsto metalnih vlakana, od likre 12 odsto i od gume 5 odsto.  Ove rukavice obezbjeđuje funkcionlnost na svih deset prstiju što znači da sa svim prstima možete dirati touchscreen vašeg telefona.  Pošto su primarno napravljene od akrila, veoma su prozračne i u njima će vam biti toplo, ali ne i pretoplo, tačnije neugodno.

FURST Storm

Ovo su rukavice koje su dizajnirane za one koji se bave neki ekstremnim sportovima čak i u hladnim uslovima. Ovo su rukavice koje su napravljene od kvalitetnog, prozračnog materijala koji je vodootporan i koji sjajno zadržava toplinu. Pored toga sa ovim rukavicama bez problema možete koristiti svoj telefon u nekim hitnim situacijama.