Written by

Sjajne impresije sa koncerta „Deep Purple“-a u Beogradu

m:vijesti, prijateljstva| Views: 504

m:tel grupi svojih korisnika, zaljubljenika u rokenrol, obezbijedio odlazak na koncert legendarnog benda „Deep Purple“ u Beogradu!

Na svojoj turneji započetoj još prije dvije godine „Long Goodbye Tour“, za koju su planirali da bude posljednja u njihovoj karijeri, „Deep Purple“ je ponovo posjetio neke zemlje. Između ostalog, Srbija je bila jedna od njih.

m:tel-ovi korisnici koji su se prijavili na Facebook profil ove kompanije, a koji su imali najbolje komentare, otputovali su na koncert 6. decembra i uživali u ovom događaju godine. Fan pit karte i organizovan prevoz u društvu fanova legendi rokenrola, učinili su ovaj put nezaboravnim iskustvom.

Iako su najavili da je ovo možda njihov posljednji susret sa fanovima, nadamo se da ćemo „Deep Purple“ ipak sresti još koji put, te uživati u neprevaziđenim hitovima poput „Smoke on the Water“„Perfect strangers“, „Highway Star“, „Sometimes I feel like screaming“, „Hush“, „Black Night“…

Ovo nije prvi put da m:tel svoje korisnike daruje, između ostalog, i odlaskom na koncerte poznatih imena svjetske muzičke scene. Svakako, m:tel će i u budućnosti nastaviti da korisnicima svojih usluga daruje priliku da budu dio ovako lijepih događaja.

Foto: Vedran Ševčuk