blog_mtel_htc_desire_12+

Written by

Sjajno sniženje u web shopu – HTC Desire 12+ u ponudi‎

m:arket, preporučujemo| Views: 508

HTC Desire 12+ je odličan izbor za prosječno zahtjevne korisnike koji očekuju telefon kvalitetnih karakteristika po optimalnoj cijeni. Veliki ekran od 6 inča pruža bolji pregled, bogatije iskustvo u radu i igranju ali je ujedno ovaj telefon veoma lak za rukovanje i ugodan za držanje.

Sa dualnom kamerom od 13 MP i 2 MP imaćete kvalitetne fotografije na kojima možete  podešavati fokus nakon snimanja ili dodati bokeh efekat. Prednja kamera od 8 MP će vam omogućiti više svjetla za precizne detalje i pri slabom osvjetljenju.

Ovaj uređaj za svoju cijenu nudi dosta dobre specifikacije. HTC Desire 12+ pokreće ga Snapdragon 450 (octa core) i 3 GB operativne memorije, uređaj ima 32 GB interne memorije a baterija kapaciteta 2965 mAh omogućava cijeli dan intenzivnog korišćenja.

Uz preporučene tarifne modele Pretplata: S+ ili Pretplata: S Net+, online kupovinom u web shop-u odlični HTC Desire 12+ možete kupiti po cijeni od samo 19,18 KM a ostatak platiti na rate od 3,34 KM.

Vaš novi mobilni telefon čeka vas u mtel web shop-u, sa besplatnom dostavom, brzo i povoljno.

Više informacija o HTC Desire 12+ telefonu i posebnoj ponudi pronađite na adresi www.mtel.ba ili se informišite putem telefona 0800 50 000.