goflip_v_hero_t

Written by

Sklopivo je ponovo u modi – Alcatel GO FLIP V

iza ugla, mobilni svijet| Views: 116

Kakve vas uspomene vežu za preklopne telefone? Mnogima su to bili prvi telefoni koje su ikada koristili. Brend Alcatel sada budi uspomene uz Alcatel GO Flip V.

Riječ je o modernom preklopnom telefonu za korisnike koji žele snažnu bateriju i velike tipke. Flip telefoni pogodni su prvenstveno za brzo odgovaranje na poruke i obavljanje telefonskih poziva samo jedinim pokretom. Alcatel je sada otišao korak dalje i proizveo flip telefon koji ima sve moderne specifikacije.

Priznaćete da je komunikacija sa preklopnim telefonima nekada bila mnogo jednostavnija, ali nismo imali mogućnosti koje nam danas nude veliki i pametni smartfoni. Ipak, istraživanja tržišta pokazuju kako još postoje ljubitelji i oni koji bi koristili preklopne telefone. Alcatel je u tome i vidio svoju šansu. Ovaj model telefona ima velike tipke, jednostavan interfejs, podršku za HD glas i Wi-Fi.

GO Flip V ima 2.8-inčni unutrašnji LCD ekran koji prikazuje e-poštu, poruke i brojeve telefona. Vanjski displej je veličine 1.44-inča i prikazuje ko vas zove, što značajno olakšava odgovaranje na poziv. Telefon pokreće četvorojezgarni procesor koji omogućava 6,5 ​​sati neprekidnog razgovora i 12,5 dana u stanju pripravnosti. Uređaj podržava hands-free pozivanje, kao i Bluetooth zahvaljujući kojem se mogu povezati bežične slušalice.

Ovaj Alcatel-ov telefon ima kameru od 2MP sa bočnom tipkom koja se koristi za snimanje fotografija i video-zapisa, uključujući 720p HD video-zapise. Takođe, podrška za SD karticu vam omogućava čuvanje fotografija i video-zapisa na telefonu.

Brend Alcatel se nalazi i u ponudi kompanije m:tel, gdje možete istražiti mnoge uređaje ovog proizvođača.