Written by

Slanje SMS-ova sa računara ili prebacivanje slika na telefon jednim klikom – sada je moguće!

kako? lako!| Views: 96

besplatni sms

Pushbullet je sjajni dodatak koji funkcioniše na svim browser-ima i na svim operativnim sistemima, a između ostalog omogućava i slanje SMS poruka direktno iz vašeg browser-a uz pomoć telefona. Sve što je potrebno je da instalirate Pushbullet dodatak na računaru, a zatim i Pushbullet aplikaciju. Prijavite se na oba mjesta i kliknite na ikonicu u brauzeru, te odaberite SMS dio dodatka, unesite primaoca poruke, tekst poruke i kliknite “Send”. Ono što je bitno naglasiti je da će vam se ovako poslati SMS-ovi obračunavati po standardnoj cijeni vašeg operatera, dakle aplikacija će samo “preusmjeriti” SMS od računara, preko telefona do krajnjeg primaoca.

Međutim, ovo je samo djelić mogućnosti aplikacije. Pushbullet će se takođe postarati da nikada ne propustite poziv ili SMS dok radite na računaru, te omogućuje da sva obavještenja sa vašeg telefona sada imate i na računaru. Takođe, možete vidjeti i WhatsApp poruke i telefonske pozive, i još mnogo toga.

besplatne sms poruke

Pomoću Pushbullet-a možete poslati fajlove sa računara na telefon jednim klikom, te prebacivanje slika sa računara na telefon nikada nije bilo lakše.

Slično je i sa linkovima, te ih jednostavno možete slati sa računara na telefon, a likove zatim možete otvoriti ili ih dijeliti sa drugima direktno iz notifikacija, te više nećete morati slati linkove sami sebi putem e-maila-a.