Written by

Slavimo prijateljstvo i ispunjavamo želje

prijateljstva| Views: 177

Više od pola mjeseca avgusta, mjeseca prijateljstva, je iza nas i kompanija m:tel nastavlja da skuplja želje koje stižu putem formulara ispunjenih na blog.mtel.ba. Kako vrijeme odmiče, tako i želje postaju sve emotivnije i jasnije definisane, a samim tim postaje jasno da će biti vrlo teško odlučiti koja želja će biti ispunjena početkom septembra.

Broj želja sada se popeo na više od 100, a uvijek postoji onih nekoliko koje se izdvoje od ostalih svojom originalnošću. Izdvajamo nekoliko koje sun am se učinile zanimljivima.

“Moj prijatelj dugo želi da nauči praviti web stranicu ili da ima izrađenu svoju web stranicu. Pa bih ja voljela da mi pomognete da nauči praviti web stranicu ili da dobije izrađenu uz njegovu zamisao,”

kaže Nataša Prolić.

Bilo je i onih koji su se potrudili u predstavljanju želja, te su odlučili da to urade stihovima:

 

“Moja najbolja prijateljica je moja kćerkica. Sad ću Vam više o njenoj želji reći, želim joj pomoći diplomu steći.

Pametna, vrijedna, ima dara, al želja neispunjena jer nema para.

Da konačno magistrira, bio bi njen svijet cijeli, al od diplome je novac dijeli.

Život joj sa mnom nije bio bajka, jer sam nezaposlena samohrana majka.

Mtel je tu da čuje želje, kad bi ispunio našu, bilo bi veselje!

 

napisala nam je Sanja.

 

Sve želje imaju jednu zajedničku osobinu – svaka kao konačni cilj ima da usreći najboljeg prijatelja osobe koja nam se javila na formular koji se nalazi na blog.mtel.ba u sekciji Mjesec prijateljstva. A to je upravo ono što mi u mjesecu prijateljstva želimo, da usrećimo prijatelje.

Pišite nam i vi putem blog.mtel.ba. Možda baš vaša želja bude najhumanija, najoriginalnija i najemotivnija koju ćemo početkom septembra i ispuniti.

M:tel, imate prijatelje