Samsung Galaxy Note

Written by

Sljedeći Galaxy Note bi mogao iznenaditi mnoge

iza ugla, mobilni svijet| Views: 162

Iako do dolaska nove Galaxy Note serije ima nekoliko mjeseci, već sada se spekuliše o tome kako će izgledati i šta će pružiti korisnicima. Međutim, nešto bi moglo iznenaditi mnoge.

Naime, prvobitno se govorilo kako će Samsung Galaxy Note 20 biti predstavljen zajedno sa modelom Galaxy Fold 2. Posljednje, naravno nezvanične, informacije govore da bi novi model Note serije zapravo mogao biti sklopivi uređaj. Sva ova nagađanja se zasnivaju na patentima koje je nedavno objavio portal PatentlyMobile, a koji prikazuju telefon sa sklopivim ekranom i olokvkom koja je karakteristična za Note uređaje.

Postoji još nekoliko interesantnih detalja patenta, među kojima i onaj da se olovka gotovo ne vidi kada se uvuče u telefon, a sve zarad postizanja savršenog dizajna. Istovremeno, Samsung želi određena unapređenja i kada je riječ o fleksibilnom ekranu, pa će ovaj uređaj imati i tzv. elastičnu jedinicu koja će dodatno osigurati ekran.

Do otkrivanja nove Samsung Galaxy Note 20 serije ostalo je više od pet mjeseci. A dok ne dobijemo neku zvaničnu potvrdu kompanije, predlažemo vam da najnoviju Samsung Galaxy S20 seriju potražite u ponudi kompanije m:tel.