Written by

Sloth – robot koga možete sami napraviti i programirati

m:ovo m:ono| Views: 77

U doba moderne tehnologije nekako vjerujemo kako je san velikog broja ljudi da sami naprave i programiraju sopstvenog robota kome će dati osobine prema sopstvenom nahođenju. To e sada moguće jer tu je robot Sloth koga možete naučiti da hoda, pleše ili pak udara. Ovo je robot koji je savršen za zabavu i učenje, a osmislila ga je kompanija SunFounder.

Ovaj set se sastoji od niza komponenti koje znače da postoje brojni načini na koje ga možete sastaviti. Važno je samo da mu date obe noge da biste ga naučili da se bori.

Ovaj set je sjajan za vaše mališane jer donosi jedan od najjednostavnijih načina za učenje kodiranja namijenjen početnicima. Pored toga što se može programiratida hoda, pleše i da se tuče, Sloth ima sposonost i da primjeti prepreke te da ih uspješno zaobilazi.

On je kompatibilan sa Nano tablom koju je takođe proizvela ova kompanija, a to će znati svi oni koji već imaju neko znanje u robotici. Ukoliko razmišljate o savršenom poklonu za vašeg tinejdžera ovo je sigurno sjajan izbor.