mtel slagalica

Written by

Složi Mtel Slagalicu i osvoji telefon ili dopunu!

m:vijesti| Views: 259

mtel slagalicaZa ljubitelje slagalica, sudokua i ukršetnica, Mtel ima interesantnu igricu koja ujedno donosi i nagrade najuspješnijim igračima.

U slobodno vrijeme, u pauzi između dvije obaveze ili u trenucima dokolice, možete se zabaviti slažući on line slagalicu i istovremeno istestirati svoju spretnost u ovoj igrici, a ono što je najbolje je da najbrže i najuspješnije igrače očekuju odlični pokloni.

Na početku svakog mjeseca objavljuje se pobjednik prethodnog, te počinje naredni turnir. Kada počne slagati Mtel Slagalicu, svaki takmičar počinje sa 500 peona i svaki potez, kao i svako vrijeme čekanja da se odigra potez smanjuje početni broj poena. Pobjednik je onaj takmičar koji na kraju mjeseca ima najviše poena.

Pokažite takmičarski duh, postanite šampion i osvojite vrijedne poklone. Mtel je za najuspješnijeg igrača svakog mjeseca obezbijedio telefon, i dvije utješne nagrade za drugo i treće mjesto, dopune od 20 KM. Igricu Slagalica možete pronaći na m:telovoj Facebook stranici facebook.com/mtelbih i biće dostupna do marta 2015. godine.