Samsung Galaxy Buds +

Written by

Slušalice Galaxy Buds+ stižu u još jednoj boji

iza ugla, mobilni svijet| Views: 182

Ako ste među onim korisnicima koji vole kombinovati tehnologiju i boje, onda imamo odličnu vijest za vas. Nedavno predstavljenje Samsung Galaxy Buds + slušalice stižu u još jednoj boji, i to crvenoj.

Ove slušalice predstavljaju poboljšanu verziju standardnog modela, imaju sjajnu bateriju i veoma dobar zvuk. Kada se tome doda i crvena boja, mnogima će to biti dobitna tehnološko-modna kombinacija.

Da podsjetimo, riječ je o prvim bežičnim Samsung slušalicama s dvosmjernim zvučnicima koji pružaju zvuk s izraženim visokim tonovima i dubokim basom. Slušalice imaju prilagodljiv sistem sa tri mikrofona – dva spoljna i jednim unutrašnjim, koji zajedno blokiraju zvukove iz okoline prilikom poziva.

Napredna tehnologija zvučnika i mikrofona, kao i mogućnost navigacije, omogućavaju uživanje u studijskom kvalitetu zvuka, uz fleksibilno podešavanje audio performansi. Korisnici ističu da je zvuk čist i prirodan, što pruža savršeno iskustvo prilikom slušanja podcast-ova, audioknjiga i telefonskih poziva.

Više detalja o Samsung Galaxy Buds + slušalicama možete pročitati na našem m:blogu, a isporuka “crvenog izdanja” trebalo bi da započne već 20. marta.