Slušalice Google Pixel Buds džepni prevodilac

google

Slušalice Google Pixel Buds koje će se na svjetskom tržištu pojaviti krajem novembra predstavljaju pravu džepnu varijantu prevodioca, obzirom da ovaj Google proizvod strane jezike prevodi u realnom vremenu.

Prilikom predstavljanja novog proizvoda predstavnici kompanije Google objasnili su da se ove slušalice mogu povezati sa bilo kojim Android i Google Pixel telefonom koji su povezani s Googleovim virtuelnim glasovnim asistentom.

Pixel Buds imaju opciju slušanja i govora na stranim jezicima. Tokom slušanja nekog govora na stranom jeziku, slušalice automatski prevode taj govor na jezik koji odaberete, a podržavaju čak 40 jezika. Uz pomoć Google glasovnog asistenta, korisnici pritiskom na slušalicu uz na primjer riječi “dopusti mi da govorim talijanski”, moći će pričati na engleskom jeziku, a sagovornik će čuti talijanski.

Ove slušalice imaju i standardne karakteristike, a to je da se korisnici preko njih mogu javljati na telefon i puštati muziku. Imaju i podršku za kontrolu pokretom, uključujući svapovanje i dodire za mjenjanje pjesama ili podešavanje nivoa zvuka. Slušalice sa jednim punjenjem mogu da traju do pet sati, a kada se nađu u prodaji biće dostupne u crnoj, bijeloj i plavoj boji.

Prijavite se za m:tel newsletter. Prijavi se