Written by

Snapseed aplikacija

moj android| Views: 85

Snapseed-5-

Postoji veliki broj korisnika koji nije zadovoljan kvalitetom fotografija koje sa svog pametnog telefona. Nekvalitetne kamere i komplikovana podešavanja koja vas zbunjuju su samo neki od razloga. Kao i uvijek Google je našao rješenje. Naime, Snapseed aplikaciju možete preuzeti sa Google Play prodavnice, besplatna je i može vam pomoći da poboljšate i svakako uljepšate fotografije. Potrebno je samo nekoliko koraka i rezultati su odmah vidljivi.

Ovu  aplikaciju za obrađivanje fotografija koju je razvio Nik Solution, a korisnicima omogućava uređivanje postojećih i trenutno slikanih fotografija. Podešavanje osvjetljenja, kontrasta i zasićenja možete vršiti izuzetno jednostavno, kvalitetne fotografije ćete napraviti i  dodavanjem crnih ili bijelih, starinskih, drama, ili grandž efekata.

Treba da izaberete fotografiju koju želite da obradite i na njoj primjenjujete određene filtere, a na raspoloaganju vam je mnoštvo zanimljivih. To su na primjer, HDR, Drama, Retrolux , Noir, Grunge i drugi filteri. Takođe, možete koristiti i određene alatke za poboljšavanje kontrasta, osvjetljenja, detalja, itd. Ono što je najvažnije jeste da je izbor filtera izuzetno veliki, a koriste se veoma jednostavno.

Fotografije koje “sredite” preko ove aplikacije možete da dijelite na svim društvenim mrežama koje imaju opciju “share”, a svakako se isplati isprobati. Bez obzira da li želite da vidite kako funkcioniše, malo uljepšavanja ili magiju HDR efekta, sa rezultatima ćete sigurno biti zadovoljni. Takođe. obrađivanjem fotografija u ovoj aplikaciji možete ih učiniti izuzetno zanimljivima, a ono što je sigurno da će od skoro svake fotke napraviti izvanrednu ili, ukoliko niste ljubitelj uljepšavanja, barem će ukloniti nedostatke kamere vašeg mobilnog uređaja.

U okviru Snapseeda na raspolaganju vam stoje Spot Repair za detaljnu obradu i retuširanje, alati za primjenjivanje efekata na izdvojeni dio fotografije, efekti zamagljivanja, transform alatka za podešavanje perspektive i još mnogo toga.

Ukoliko niste ljubitelj instagrama, a željeli biste neku super, ali i jednostavnu aplikaciju za mnogo ljepše fotografije, ovo je jedna od najboljih aplikaciju za tu namjenu, pa isprobajte.