Sony-Xperia-10-II

Written by

Sony otkrio kako fotografišu kamere Xperia 10 II telefona

mobilni svijet, u žiži| Views: 58

Nakon dužeg čekanja, Sony Xperia 10 II je napokon spreman za lansiranje na tržište. Očekuje se kako će telefon već sredinom ovog mjeseca biti dostupan u Tajvanu, a uskoro bi trebalo da stigne i u Evropu.

U svakom slučaju, dok iščekujemo dolazak telefona na tržište, objavljene su prve fotografije kreirane upravo na ovom modelu. Za razliku od svog prethodnika, Xperia 10 II ima vertikalnu postavku trostruke kamere sa širokim, ultraširokim i telefoto objektivima. Rezolucije senzora su 12 MP, 8 MP i 8 MP, tako da je već sada jasno da kvalitet fotografija ne može biti kao sa Xperia 1 II modelom, ali je svakako značajno poboljšanje u odnosu na prošlogodišnji Xperia 10 model.

Ovo su fotografije snimljene putem Xperia 10 II telefona sa svakom od kamera, kako bi se razlika što jasnije prikazala na istoj sceni.

Ultraširoka kamera

Široka kamera

Telefoto kamera

Takođe, lansiranje na Tajvanu je donijelo i dvije nove boje – Mint Green i Berry Blue. Za sada nije poznato da li će ove verzije stići i u Evropu, s obzriom da je Sony ranije ovaj telefon predstavio u crnoj i bijeloj varijanti.