Written by

Sport Klub – to je ono što smo čekali

m:tel IPTV| Views: 170

open-sadrzaji-sk-i-arene-pr-fotka-1

Ekskluzivni prenosi, visoka rezolucija, pojačan adrenalin, prvi u cilju, gool… to je u najkraćem lična karta Sport Klub televizijskih kanala.

Upravo posredstvom ovih kanala svaki ljubitelj sporta može da pronađe nešto za sebe. Ono što je možda najbitnije u ovom konceptu, zašto ne reći nove sportske galaksije, jeste multifunkcionalni pristup koji prati najnovije trendove u sferi moderne televizije. Direktni prenosi fudbalskih utakmica dvije najjače svjetske lige, Španske i Engleske, zatim trke najbržeg cirkusa na svijetu, Formule 1 i najboljih košarkaša današnjice kroz Ligu NBA, predstavljaju jedinstven iskorak obezbjeđenja ekskluziviteta u produkciji i emitovanju savremenih televizijskih sadržaja. Ali, to nije sve. Gledaoci mogu uživati i u direktnim prenosima teniskih ATP i WTA turnira, košarkaške Evrolige i brojnim drugim sportskim događajima. U slučaju da smo propustili neke od direktnih televizijskih prenosa, urednički tim nam je pripremio redovne dnevne i sedmične preglede , te reprize najboljih utakmica.

Kristijano Ronaldo, Lionel Mesi, Lebron Džejms i Sebastijan Fetel su najbolji sportisti današnjice. Njihovi potezi i akcije postali su naša svakodnevica i otvorili smo im vrata našim domovima. Iz dana u dan, iz sata u sat…320 dana direktnih sportskih prenosa godišnje , postali su jedan od brendova nove sportske filozofije kroz primu pasioniranih ljubitelja najaktuelnijih i najatraktivnijih sportskih dešavanja. U eri napretka informacionih tehnologija, samo oni koji budu omogućili sliku i vijest, odmah i sad, mogu opstati na probirljivom medijskom tržištu. m:tel je omogućio upravo to , i zato imate prijatelje.  Svi korisnici osnovnog Open IPTV paketa bez dodatne naknade mogu uživati u svim dugoočekivanim Sport Klub kanalima, spajajući tako na jednom mjestu sve najbolje sportske sadržaje.

Samo igraj, zabavljaj se i uživaj u igri”, rekao je svojevremeno najveći među sportistima Majkl Džordan.

E, to je Sport Klub.