Written by

Sportski sadržaji u m:tel TV Paketima

m:tel IPTV| Views: 260

sadrzaj

I ove sedmice možete pogledati veliki broj interesantnih sportskih događaja posredstvom Eurosport, Sport klub i Arena sport kanala u sklopu m:tel Osnovnog TV Paketa.

Objedinite TV, internet i fiksnu telefoniju i uživajte u bogatoj ponudi TV programa, besplatnih razgovora u m:tel fiksnoj mreži i neograničenog interneta. Obogatite svoj paket i sa odličnim uređajima uz povoljne cijene. Odaberite TESLA TV 32 za samo 1 KM, a zatim otkrijte i unaprijedite funkcionalnosti: TV vodič, Snimanje sadržaja, Gledaj propušteno i koristi aplikacije Facebook, Twitter i YouTube na velikom ekranu i pretvorite svaki televizor u Smart TV. Uživajte uz svoje društvene mreže i raznovrsne sportske  sadržaje.

Preporučujemo vam:

 UTORAK, 20.02.2018 – 23:00 časova

“ATP 500 Rio”, Direktno, SK2

Oni koji vole šljaku jedva su dočekali ovaj teniski turnir. Rio će biti sjajan, a tu su i neki računi sa Olimpijskih igara od prošle godine koji moraju da se riješe.

SRIJEDA, 21.02.2018 – 18:45 časova

Španska liga: Leganes – Real Madrid , Direktno , SK1

Leganes je izbacio Real iz kupa i Real želi osvetu za to, ako ništa drugo. Svi u Madridu su svjesni da je titula odavno izgubljena.

ČETVRTAK, 22.02.2018 18.45 časova

Euroliga: Fenerbahče – Armani, Direktno, SK3

Fener je rano ispao iz turskog košarkaškog kupa i to im možda pomogne pred ovaj meč, ali Armani je jedan od onih timova koji može da eksplodira u svakom trenutku.

PETAK, 23.02.2018  21:00 časova

Španska liga: Deportivo – Espanjol, Direktno, SK4

Neće se zaletjeti, ali potrebni su im bodovi za sigurnije proljeće. Rijazor više nije tvrđava kao što je nekad bio. Prava španska fudbalska poslastica.

NEDJELJA, 25.02.2018  21:30 časova

NBA: Klivlend – San Antonio, Direktno, SK3

Ovo će biti pravi test za “novi” Klivlend. Može li Lebron Džejms još jednom, možda i posljednji put da napadne titulu sa Kavalirsima? Košarkaški megaspektakl na SK3.