Written by

Sportski sadržaji u m:tel TV Paketima

m:tel IPTV| Views: 350

sportskenajave2

I naredne sedmice možete pogledati veliki broj interesantnih sportskih događaja posredstvom Eurosport, Sport klub i Arena sport kanala u sklopu m:tel Osnovnog TV Paketa.

Preporučujemo vam:

UTORAK, 13.03.2018 – 20:45 Evroliga: Armani – Real Madrid; SK3, direktno

Real želi prednost domaćeg terena u revanšu i neophodna im je pobjeda u Milanu. Nekako sve miriše na veoma atraktivan i efikasan košarkaški meč.

 SRIJEDA, 14.03.2018 – 23:00 Max Bet VIJESTI; SK 1, direktno

Svaki dan, polučasovni pregled događaja iz svijeta sporta, sve najvažnije vijesti, zanimljivi prilozi i najave predstojećih događaja na način na koji to zna samo najbolji Sport klub

ČETVRTAK, 15.03.2018 – 18:45 Evroliga: Crvena zvezda – Valensija; SK1, direktno

Zvezda je odnijela pobjedu iz Valensije i nadaju se još jednom trijumfu za mirnu atmosferu pred ono što je ipak najvažnije, plej of u košarkaškoj ABA ligi.

NEDJELJA, 18.03.2018 – 20:45 španska liga: Real Madrid – Đirona; SK2, direktno

Real cilja treću uzastopnu titulu prvaka Evrope, a formu će brusiti preko fudbalskog prvenstva. Takođe, Đirona im je veliki dužnik iz prvog dijela Primere.

A za sve vas koji već uživate u svim prednostima m:tel TV Paketa, pripremili smo i posebnu ponudu.

Uz reugovor paketa integrisanih usluga dobijate popust na cijenu mjesečne pretplate i do 25 KM, a ukoliko u paketima koristite i internet, očekuju vas i još veće brzine, čak do 100/50 Mbps (ukoliko postoje tehnički preduslovi).

Uživajte u svim prednostima koje vam nudi m:tel.