Written by

Sportski sadržaji u m:tel TV Paketima

m:tel IPTV| Views: 159

shutterstock_1065190415

I naredne sedmice možete pogledati veliki broj interesantnih sportskih događaja posredstvom Eurosport, Sport klub i Arena sport kanala u sklopu m:tel Osnovnog TV Paketa.

Preporučujemo vam:

UTORAK, 10.04.2018 – 16:30 SK intervju: Duško Vujošević

Duško Vujošević, bivši i najtrofejniji trener Partizana u njegovoj istoriji, pričao je ekskluzivno i “bez dlake na jeziku” za Sport Klub sa novinarom Branimirom Smilićem. On je pričao o trenutnoj situaciji u košarkaškom klubu Partizan, o prekidu saradnje sa Nikolom Pekovićem i drugim aktuelnim košarkaškim temama.

ČETVRTAK, 12.04.2018 – 22:45 Španska liga: Real Madrid – Atletiko Madrid

Sport klub 2 ekskluzivno donosi snimak jedne od najljepših ovosezonskih utakmica u španskoj ligi. Uživajte u majstorijama Ronalda, Benzeme, Iska i drugih zvijezda Primere.

PETAK, 13.04.2018 – 12:35 Evroliga Specijal: Luka Dončić – The Future Is Now

Sport klub 1 ekskluzivno donosi reportažu o Luki Dončiću, plej mejkeru madridskog Reala i najtalentovanijem košarkašu Evrope. Budućnost je tu, zove se Luka Dončić.

SUBOTA, 14.04.2018 – 16:15 Španska liga: Barselona – Valensija

Biće ovo prava fudbalska fešta na Nou Kampu. Valensija želi da kruniše fantastičnu sezonu dobrom partijom, ali kako protiv Mesija? Ekskluzivno na Sport klubu 1

Naše korisnike podsjećamo da je u aprilu  aktuelna  ponuda u kojoj svim novim korisnicima integrisanih paketa usluga kompanije m:tel, kao dobrodošlicu nudimo novčani iznos do 300 KM koji mogu iskoristiti za avansno plaćanje računa.  U okviru cijene mjesečne pretplate, korisnici koji izaberu TV paket imaju besplatan priključak za drugi, odnosno treći TV prijemnik.

Ako u odabranom paketu imate i uslugu interneta možete uživati u brzinama i do 100/50Mbps.