Spotify_mtel blog

Written by

Spotify sad podržava i video-podkast

m:apps, preporučujemo| Views: 145

Ljubitelji podkasta, koliko god voljeli da ih slušaju sve češće biraju i da ih gledaju. A Spotify sada podržava i video-podkast.

Kroz vizuelni prikaz korisnici će moći još bolje upoznati svoje omiljene podkast domaćine, a kreativci će se dublje povezati sa svojom publikom. Zbog toga je Spotify predstavio prvu verziju nove opcije video-podkasta s odabranim podkasterima. Na svim tržištima koja podržavaju podkast, korisnici će sada moći i gledati i slušati omiljeni sadržaj.

Video-podkasti nadograđuju i poboljšavaju naše postojeće audio iskustvo, omogućujući Free i Premium korisnicima da se dublje povežu sa svojim omiljenim podkastima video-sadržajem. Slušaoci će sada imati priliku gledati podkaste, poput Book of Basketball 2.0, Fantasy Footballers, The Misfits Podcast, H3 Podcast, The Morning Toast, Higher Learning with Van Lathan & Rachel Lindsay, i The Rooster Teeth Podcast.

Za početak gledanja potrebno je samo da pokrenete reprodukciju na radnoj površini ili mobilnoj aplikaciji. Video-zapisi koje je stvorio autor automatski će se pokrenuti i odmah se sinhronizovati s vašim audio feedom. Ako obavljate više zadataka između aplikacija ili želite zaključati uređaj tokom epizode, bez brige – zvuk će se i dalje reprodukovati u pozadini bez prekida (i minimalne upotrebe podataka). Svi slušaoci će i dalje moći preuzeti zvuk na svoje mobilne uređaje za slušanje emisija u pokretu.

Nova opcija omogućuje odabranim kreativcima da uvedu i audio i video sadržaj u Spotify, omogućujući im da se smislenije povežu sa svojim slušaocima, prošire gledanost i prodube angažman publike. Korisnici na svim tržištima na kojima su podržani podkasti mogu se već sada uvjeriti u video-podkast kroz prvu epizodu Higher Learning.

Spotify je „Open for Business“ za oglašivače u BiH

Spotify, najpopularnija svjetska platforma za slušanje muzike, koja je odnedavno dostupna i milionima ljudi u Bosni i Hercegovini, brendovima nudi priliku da svojim korisnicima pruže inovativno i kreativno iskustvo korišćenja besplatne verzije ove platforme sa oglasima. Pročitajte više ovdje.