Written by

Spremite se za fantastične serije u aprilu samo uz Open IPTV

m:tel IPTV| Views: 73

Open IPTV serije

April na HBO, uz petu sezonu “Igre prijestolja”, donosi još premijernih sezona serija iz originalne HBO produkcije. Tako će se gledaoci HBO kanala ove sezone ponovo družiti sa “Potpredsjednicom” i prošetati “Silicijumskom dolinom” – takođe u isto vrijeme kad i gledaoci u Americi.

Iz neobičnog uma Majka Džadža („Kralj brda“, „Bivis i Bathed“) na HBO 13. aprila u 21.05 časova, dolazi II sezona komedije nagrađene „Emijem“ – „Silicijumska dolina“, koja vas vodi u unosni svet Silicijumske doline – i društveno nesnalažljivih autsajdera koji pokušavaju da žive u njemu. Odmah zatim, u 21.35 časova, stiže „Potpredsjednica“. Premijerno ćete svakog ponedjeljka gledati IV sezonu čuvene komedije Armanda Janučija (nominovanog za „Oskara“ za koscenaristu filma „Vrzino kolo“) sa oštrim, satiričnim osvrtom na uskogrudi svijet vašingtonske politike, koja prati vrtoglavu svakodnevicu nekadašnje potpredsjednice, a današnje predsjednice Seline Majer (Džulija Luis-Drajfus, za ovu ulogu nagrađena „Emijem“).

U mjesecu pred nama HBO će premijerno emitovati i IV sezonu serije „Fabrika laži“ (10. april u 20.05), ali i nove epizode serije „Moderna porodica VI“ (petkom u 20.40) i hit serije iz originalne HBO produkcije „Hirurg“ (petkom u 21.05).

Cinemax u aprilu premijerno donosi II sezonu serije iz originalne HBO produkcije “Bjegunci II” (od subote, 18. aprila u 22.00 časa). Priča o neuspjelom krijumčarenju droge na granici između Čilea i Bolivije, četvorici ljudi unajmljenih da izvedu tu operaciju i stvarnim igračima koji stoje iza svega. A do “Bjegunaca II”, u istom terminu, gledaćemo još dvije epizode hit serije iz originalne HBO produkcije – “Benši III” .

Srijeda u 22.00 časa na Cinemaxu je rezervisana za nove epizode III sezone originalne HBO serije – „Kapadokija III” . Radnja je smještena u fiktivni ženski zatvor u Meksiko Sitiju, a govori o sukobu borca za prava zatvorenika, Tereze Lagos, sa lakejima korporacija Federika Markeza, u borbi za srce i dušu njegovih stanovnica.

Podsjećamo vas da je HBO dostupan Open IPTV korisnicima u dodatnom HBO paketu na poziciji 701, a Cinemax u dodatnom Open IPTV Cinemax paketu na poziciji 703.