Written by

Srećan vam Međunarodni dan prijateljstva

prijateljstva| Views: 468

mjesec prijateljstva

Odlukom Ujedinjenih nacija 30.07. proglašen je za Međunarodni dan prijateljstva, dan kad posebno treba da se sjetite svih onih ljudi koji vaš život čine potpunijim i boljim, porodice koju ste sami odabrali, vaših prijatelja.

Mi u kompaniji m:tel smo odlučili da slavljenju prijateljstva ne posvetimo samo jedan dan, već cijeli mjesec, te će mjesec avgust biti m:tel mjesec prijateljstva.

Tim povodom pripremili smo niz različitih aktivnosti, ali ona koja je najvažnija nosi naziv “Ispuni želju prijatelju”. Pozivamo sve m:tel korisnike da ispune formular koji možete preuzeti na blog.mtel.ba stranici od 01.08., te prijaviti najveću želju vašeg prijatelja koju ne možete sami da ispunite, a znate da bi mu uljepšala život. Pokažite svom najboljem prijatelju koliko dobro ga poznajte, pošaljite nam ispunjen formular sa njegovom najvećom željom na ispunizelju@mtel.ba i 01.09. sačekajte da vidite da li će komisija sastavljena od predstavnika kompanije m:tel baš vašu želju odlučiti da ispuni.

Poklonima tu nije kraj. Sve prijavljene želje biće objavljene na oficijelnoj Facebook stranici kompanije m:tel, a lajkovi će odlučiti koja dva prijatelja čija želja bude izazvala najviše pažnje kod Facebook fanova, će osvojiti vrijedan poklon koji obezbjeđuje kompanija m:tel za prijatelje. A sljedećih deset koji budu imali najviše lajkova osvojiće fenomenalnu m:tel Demofest konzervu sa jedinstvenom majicom, kao i druge odlične poklone.

Mjesec prijateljstva putovaće u 10 gradova i opština širom BiH, jer ćemo organizovati zanimljive aktivacije na trgovima u okviru kojih će prijatelji moći da testiraju međusobno poznavanje kroz zanimljivi upitnik, te da osvoje bedž Najbolji prijatelj. Pripremili smo i majicu prijateljstva koja će vas na originalnoj fotografiji povezati onako kako vas vaše prijateljstvo povezuje.

Pratite blog i Facebook stranicu za više informacija o datumima održavanja aktivacija, jer iznenađenja u mjesecu prijateljstva tek slijede.

I ne zaboravite, svaku želju je moguće ispuniti, važno je samo jako je željeti i dobro poznavati osobu koju zovete prijateljem.

M:tel, imate prijatelje.