kulinarski_programi_mtel_IPTV

Written by

Šta danas kuvamo?

m:tel IPTV, tv filter| Views: 298

Postanite šef svoje kuhinje uz m:tel IPTV i kulinarske programe

 

Da li je i vama ujutro nakon buđenja, redovno pitanje koje postavljate sebi: „šta kuvati danas za ručak“?

Vjerovatno da jeste. Kako biste dobili više inspiracije za vaše kulinarske vještine i pripremu jednostavnih i ukusnih jela, preporučujemo vam najbolje kuvarske saveznike – kulinarske programe  i sadržaje u okviru vašeg m:tel IPTV-ja.

Kitchen TV koji možete da pronađete na poziciji 502, u potpunosti je posvećen najboljoj balkanskoj hrani, piću, kuvanju, ishrani, turizmu, kulturi, tradiciji, ali i zdravim životnim navikama. Iz sadržaja ovog programa preporučujemo vam dugo očekivani TV show sa Vjekoslavom Kramerom i Nenadom Gladićem – Lepim Brkom, koji će svojim ukrštenim varjačama sigurno biti inspiracija za neko dobro pripremljeno jelo i u vašoj kuhinji.

24 Kitchen koji se nalazi na poziciji 505, ponudiće i najvećem amateru kuhinje, recepte koje može da pripremi bez imalo muke, pa čak i da zavoli vrijeme provedeno pored šporeta. Zvuči vam nestvarno? Vjerujte da nije. Ovo je kanal sa emisijama i receptima koji su namijenjeni užurbanoj dnevnoj rutini. Kada želite da spremite nešto ukusno za samo par minuta, bez odlaska u prodavnicu, preporučujemo vam emisiju Prijatno sa Lorom i Stojanom  koji će vam pokazati kako da napravite ukusno jelo sa onim što trenutno možete da pronađete u svom frižideru.

Pink kuvar na poziciji 506, takođe vam nudi raznovrsne kulinarske sadržaje i emisije. Različiti kuhari i različit pristup hrani, sigurno će vam dati ideju za vaš savršen jelovnik.

Uzmite svoj m:tel IPTV daljisnki upravljač u jednu i varjaču u drugu ruku i postanite šef svoje kuhinje već danas!

Za detaljan raspored emisija kliknite dugme EPG na daljinskom ili posjetite programski vodič na web stranici www.mtel.ba.