Written by

Šta donosi ZTE Nubia Z18S

moj android| Views: 134

Nedavno su se na internetu pojavile fotografije najnovijeg ZTE telefona koji bi trebalo da nosi ime  Nubia Z18S što je naravno pokrenulo mnoge glasine o samim performansama telefona i onoga šta možemo da očekujemo.

Ono što je primjetno sa fotografija jeste da bi telefon mogao imati ekran skoro preko cijele površine telefona, ali i jedan namjenski ekran na pozadini ekrana, manja verzija onog glavnog. Sličan je Yota telefonu. Trebalo bi da ima samo jednu kameru, ali bi se sifiji mogli snimiti upravo tom primarnom kamerom, jer bi ekran na poleđini služio kao ogledalo.

Dodatni ekran bi ovaj novi ZTE model mogao izdvojiti od konkurencije kad su u pitanju performanse, mogao bi služiti kao sjajna navigacija kada putujete negdje jer ne biste morali otključavati glavni ekran već bi se sve prikazivalo na tom manjem.

Još uvijek nije poznato kad bi ovaj telefon mogao biti zvanično predstavljen, ali s obzirom na količinu informacija koje se ojavljuju u javnosti možemo pretpostaviti da nećemo dugo čkati.