Written by

Šta je novo u vezi Samsung savitljivog i Galaxy S 10 telefona?

iza ugla, mobilni svijet| Views: 345

Samsung izgleda sprema iznenađenje za sve fanove Galaxy linije pametnih telefona, a osim priprema novog S10 modela, kompanijin savitljivi telefon mogao bi da stigne do kraja godine.

Već neko vrijeme se priča da bi Samsung u čast jubileja – desetogodišnjice Galaxy S serije telefona, mogao pripremiti smartfon koji će pokazati pravac u kojiem bi se dalje kretala industrija mobilnih uređaja.

Nagađa se da bi novi Galaxy S10 mogao dolazitu u čak tri različita modela, da će donijeti novi dizajn bez ivica, sa skenerom otiska prsta ugrađenim u cijeli ekran. Spominje se trostruka zadnju kameru ali i podrška za nadolazeće 5G mreže.

Ali dok čekamo 10. Galaxy desetku za 2019-u, Samsung najavljuje događaj u novembru, na kome bi mogla biti predstavljena nova Galaxy F serija.

Premijera se opisuje kao “raskšrće između sadašnjosti i budućnosti”, zajedno sa animiranim promotivnim videom koji pokazuje tanku bijelu liniju koja se podiže tako da dobije oblik slova V. Ovo jasno sugeriše da bismo mogli da vidimo savitljivi telefon na ovom događaju.

Južnokorejski gigant je već registrovao “Samsung Infinity-V” oznaku za smartfon, pa ostaje još malo da se strpimo kako bi svjetlo dana ugledao revolucionarni telefon o kom se priča već nekoliko godina.