Written by

Šta sve donosi novi Honor View 20

mobilni svijet, u žiži| Views: 216

Honor je na nedavno zavšenom Sajmu potrošačke elektronike predstavio svoj najnoviji i najnapredniji pametni telefon, Honor View 20 koji je najmjenjen za najzahtevnije korisnike. View20 je na CES-u 2019 osvojio niz nagrada, a stručnjaci su dodijelili priznanja za vrhunske performanse i napredne karakteristike, uključujući kameru, ekran i čipset.

Nova generacija View modela predstavlja istinski flagship“ uređaj koji donosi spoj vrunskih performansi, inovacija i elegantnog dizajna.

Novi Honor ima 48 megapikselnu kameru koju pokreće vještačka inteligencija praveći vrhunske fotografije. Njegova 3D kamera ima sposobnost da skenira i prepoznaje objekte u realnom svijetu, a algoritam za vještačku inteligenciju omogućava niz korisnih informacija i zanimljivih aplikacija.

Telefon je takođe opremljen prednjom kamerom od 25MP integrisanom u ekran. Prednja kamera postavljena je ispod malog otvora veličine 4.5mm na ekranu zahvaljujući čemu all-View ekran pruža nevjerovatan odnos ekrana i kućišta telfona od 91,8 odsto.

Ovo je ujedno i prvi Honorov model namjenjen interenacionlanom tržištu u koji je ugrađen novi Kirin 980 čipset izrađen u 7nm tehnologiji. Čipset koji pokreće najnovije Huawei uređaje karakteriše još veća brzina u odnosu na prethodnu generaciju, ali uz smanjenu potrošnju energije. Za još bolje grafičke performanse zadužen je GPU Turbo 2.0, a sve napaja snažna baterija od 4000 mAh sa SuperCharge opcijom.