Written by

Šta sve može najskuplji pametni zvučnik na svijetu?

moj android| Views: 98

zvucnik5

Ukoliko cijenite kvalitetan zvuk, želite jednostavnu integraciju sa Google Asistentom i imate malo više novca na raspolaganju onda je Home Max savršeno rješenje za vas. Za 400 dolara dobićete pametni zvučnik jednostavnog dizajna i fantastičnog zvuka.

Home Max ima pet mikrofona preko kojih možete da čujete svoj glas, ali i da pokrenete funkciju Google Smart Sound. Ovaj pametni zvučnik sluša sopstveni zvučni izlaz kako bi modelirao akustiku u sobi. Ukoliko ga postavite blizu zida veoma je moguće da će vam bas više odjekivati, a ostali zvuci će biti nejasni. Home Max identifikuje akustična svojstva na osnovu svoje lokacije i čim ga pomjerite, zvuk će se postepeno mijenjati.

Kada pojačate muziku do 50% na svom Home Max zvučniku on će vas zabljesnuti predivnim sjajem. Ako poželite da svoju omiljenu pjesmu slušate još glasnije čućete svo savršenstvo basa. Najbolje od svega je što i dalje možete čuti svoja naređenja pametnom asistentu iako ste Home Max pojačali do 75% zato što će on smanjiti jačinu zvuka dok ne čuje šta tražite od svog pomoćnika. Ukoliko imate dva zvučnika možete ih povezati preko aplikacije Google Home Max.