Written by

Šta sve može novi pametni Tesla televizor?

moj android| Views: 367

download

Napredna tehnologija svoje mjesto sve više pronalazi u TV uređajima, pa kupci pri izboru novog televizora, osim izuzetnog kvaliteta slike pri izboru biraju i da li uređaji imaju tzv. pametne fukcije.
Jedan od proizvođača koji u stopu slijedi tehnologiju je brend Tesla iz Srbije, čiji televizori se mogu pohvaliti i sa 4K rezolucijom. Osim vrhunskog ekrana televizori njihove serije 6 nose epitet SMART, što znači da uređaji nudi niz multimedijlanih mogućnosti.

Pored klasičnih funkcija, Tesla televizori iz serije 6 omogućavaju vam da krstarite internetom, gledate klipove sa YouTube-a, budete aktivni na društvenim mrežama, provjeravate online prodajne ponude, igrate se uz pomoć aplikacija učitanih sa Opera TV Store-a, a uz to i snimate omiljene programe i zabavljate se sadržajima sa kućnog kompjutera i mobilnih uređaja. Opera Smart operativni sistem sa preinstaliranim Youtube i Facebook aplikacijama, ugrađenim internet pretraživačem i pristupom dodatnim aplikacijam, uz jednostavno povezivanje sa mobilnim uređajima putem Wi-Fi veze.

Ono po čemu se Tesla izdvaja je i više nego pristupačna cijena, pa će kupci za malo novca dobiti mnoštvo zabave, koju savremeni televizor iz Srbije pruža. Budućnost TV zabave je tako pred vama na dohvat ruke u sadašnjosti, uz pomoć daljinskog upravaljača Teslinih televizora, koje možete pronaći u ponudi kompanije m:tel.