starozanovo novi krug

Written by

Stara veš mašina vam zadaje brige? Prijavite se na “Staro za novo”

m:vijesti| Views: 478

Velika akcija kompanije m:tel nastavlja se u martu

starozanovo novi krug

Mašina za pranje veša važan je dio svakog domaćinstva, tako da i najmanji kvar donosi muke za sve članove porodice. Kada se jednom počnu kvariti, mašine za veš rijetko mogu ponovo funkcionisati tako dobro kao nekada i kvaliteta pranja često više nije dobra kao ranije. Ukoliko vam je dosadilo da svakih nekoliko mjeseci pozivate majstora, kompanija m:tel ima odlično rješenje za vas! Već danas se prijavite za učešće u akciji “Staro za novo” putem koje možete zamijeniti svoju staru veš mašinu za potpuno novu.

Dobra vijest je da vas od zamjene uređaja dijeli samo nekoliko jednostavnih koraka. Prvi od njih je posjeta službenoj Facebook stranici kompanije m:tel na kojoj se nalazi prijavni formular za akciju Staro za novo. U okviru ove aplikacije trebate da upišete svoje ime i prezime, adresu i broj telefona, a nakon toga i da postavite jednu fotografiju vaše stare veš mašine na kojoj je prikačen papirić sa oznakom #starozanovo.

Budući da će na kraju mjeseca uslijediti prikupljanje glasova, potrebno je da se izdvojite od ostalih takmičara i uz fotografiju postavite i neki zanimljiv komentar ili anegdotu koja je nastala prilikom korištenja vaše stare veš mašine. Svakog prvog u mjesecu započinje glasanje putem SMS poruka koje funkcioniše po principu jedan broj – jedan glas. Svaka SMS poruka je besplatna i treba sadržavati prateći kod za glasanje koji se nalazi pored fotografije svakog od uređaja. Fotografije svih prijavljenih uređaja zajedno sa kodovima možete pronaći na službenom m:blog-u kompanije m:tel, a poruke se šalju na broj 0651145.

Srećni dobitnik ili dobitnica imaće priliku da osvoji jednu od odličnih Samsung veš mašine iz   m:tel ponude bijele tehnike. Ove pametne mašine za pranje veša mogu da detektuju probleme pri radu u toku samog procesa pranja, tako da vas mogu na vrijeme upozoriti prije nego što dođe do većeg kvara. Na ovaj način, možete se zauvijek oprostiti od majstora budući da ćete uvijek biti korak ispred svakog kvara. Osim toga, veš mašine kompanije Samsung sadrže dijamantski bubanj koji je idealan za svako dubinsko pranje rublja.

Više informacija o ovoj akciji, kao i o aktuelnoj ponudi bijele tehnike kompanije m:tel možete      pronaći na službenoj stranici kompanije www.mtel.ba.

m:tel – imate prijatelje!