Written by

Startup Ayo – domaći proizvod svjetskog glasa

m:ovo m:ono| Views: 163

ayo

Na Svjetskom kongresu prenosive tehnologije održanom 19. i 20. maja u San Franciscu svoje mjesto pod suncem našao je i jedan srpski proizvod. Riječ je o naočalama srpskog startupa „Ayo“ koje regulišu san, povećavaju energiju i uklanjaju umor do kojeg dolazi zbog prelaska iz jedne vremenske zone u drugu.

Putem specijalnog plavog svijetla naočale Ayo utiču na signale koji dolaze do ljudskog mozga i omogućavaju vašem organizmu da se vrati svom prirodnom ritmu. Ukoliko želite da se riješite pospanosti i da vam se vrati energija dovoljno je da ove naočale nosite samo 20 minuta.

Uz naočale „Ayo“ stiže i mobilna aplikacija koja na osnovu vaših ličnih podataka o vremenu spavanja, buđenja i putovanja pruža savjete za korištenje ovog proizvoda. Pored toga, tu je i jedan veoma zanimljiv dodatak – ChronoLink koji je dizajniran tako da uskladi vaše vrijeme spavanja i buđenja sa nekom drugom osobom.

Ukoliko vam je dosta pospanosti preko dana, napornog buđenja i nedostatka energije, onda još danas za 169 dolara naručite svoje naočale „Ayo“ preko WEB stranice IndieGoGo. Na tržišta u cijelom svijetu će stići tek početkom 2016. godine kada ćete za njih morati izdvojiti 299 dolara.