Written by

Stigao i prvi update za Android Marshmallow!

moj android| Views: 222

nexus-6-2821-008

Google je objavio svoj prvi update Androida Marshmallow, pa iako je verzija 6.0.1 daleko od značajne, ovo je ipak potreban update da bi se riješilo nekoliko bagova, kao i neke bezbjednosne ispravke. On takođe donosi i neke zanimljive nove funkcije.

Do sada najbolji dio ažuriranja odnosi se na novije Unicore 8 emoji-je. Primijetićete gomilu emoji-ja za zastave zemalja, koje su zapravo dio starije verzije Androida, ali one nisu bili dostupne ranije. Google tastatura je takođe ažurirana novim rasporedom tabova za emoji-je.

Sljedeća je na redu sposobnost da mnogo brže otvorite aplikaciju kamere, tako što ćete dva puta brzo pritisnuti dugme za napajanje. Takođe, ako vam se desi da želite da koristite neku drugu aplikaciju za kameru, možete je podesiti da ona bude podrazumijevana.

“Ne uznemiravaj” režim takođe dobija mali update sa poznatom funkcijom iz Androida 5.1. Google je vratio opciju”do sljedećeg alarma”, koja vam dozvoljava da isključite sva obavještenja ili unesete režim prioriteta obavještenja do vašeg sljedećeg planiranog alarma.

The Android 6.0.1 update je trenutno dostupan samo za Nexus uređaje, a u narednim sedmica pojaviće se i na ostalim uređajima.