Redmi K20 Pro Gold

Written by

Stigao je Redmi K20 Pro od čistog zlata

iza ugla, mobilni svijet| Views: 124

Jeste li se već uvjerili u snagu i kvalitet Xiaomi brenda? Ako jeste, onda će vas oduševiti i informacija kako je ovaj proizvođač lansirao specijalno izdanje modela Redmi K20 Pro koje dolazi sa čistim zlatom.

Da, dobro ste pročitali – ovaj telefon ima zlatom obloženu zadnju stranu, a logotip K je ugrađen u donjem desnom uglu i ukrašen je dijamantima. Ova verzija uređaja nosi naziv Redmi K20 Pro Signature Edition, i gotovo cijeli svijet bruji o tome šta je sve popularniji Xiaomi proizveo.

Redmi K20 Pro Signature Edition je luksuzni uređaj, čija je i cijena prilično visoka. Da je riječ o posebnoj i jedinstvenoj seriji svjedoči i podatak da će samo 20 primjeraka ovog telefona biti izrađeno. Iako nisu otkrivene detaljne informacije i specifikacije ovog uređaja, sama zlatna poleđina govori da se radi o zaista unikatnom telefonu.

Xiaomi vas čeka u m:tel-u

Xiaomi telefoni, koji su kvalitetom i prihvatljivom cijenom oduševili cijeli svijet, stigli su u ponudu kompanije m:tel. Korisnici naših usluga su u prilici da isprobaju vrhunske modele telefona – Xiaomi Redmi 7A, Xiaomi Redmi Note 7 i Xiaomi MI 9T.

Pronađite ih u ponudi kompanije m:tel, a za više informacija pozovite 0800 50 000 ili posjetite vama najbliže m:tel prodajno mjesto.