lg virtuelna stvarnotst

Written by

Stiže i LG G3 set za virtuelnu stvarnost

moj android| Views: 39

lg virtuelna stvarnotst

Nakon što je LG najavio globalno lansiranje svog VR-a za G3- odnosno set za virtuelnu stvarnost, kompanija je potvrdila da će uređaj doći prvo u Australiju, ali količina će biti ograničena.
LG u saradnji sa Google kompanijom pravi svoje vlastito VR iskustvo u Australiji za model G3, a korisnicima G3 modela najavili su da će ovo iskustvo moći da isprobaju u martu mjesecu.

Plastične slušalice za G3 smartphone pretvoriće telefon u virtualni prikaz stvarnosti. Korisnici će moći preuzeti VR-kompatibilne aplikacije i igre iz Google Play Store na njihovom G3 i konačno pod okriljem LG brenda transportovati se u neki drugi svijet.

virtual lg
Osim toga iz kompanije LG su najavili da će novi kupci LG G3 VR seta dobiti bonus VR slušalice kao i da će detalje ponude saznati uskoro.

Nije bilo detaljno riječi o tome kako će postojeći korisnici G3 modela moći dobiti pristup VR jedinici. Sa svojim VR za model G3, LG obećava uzbudljiv zvuk, zahvaljujući pametnom telefonu sa 1W zvučnika, kao i prsten magnet na strani koja radi sa G3 ugrađenim magnetskim senzor žiroskopom, koji omogućava da korisnici kroz opcije odaberu aplikacije bez dodirivanja ekrana.