blog_motoe6

Written by

Stiže nova Motorola otporna na tečnost

iza ugla, mobilni svijet| Views: 110

Telefoni iz serije moto e ističu se po visokokvalitetnim i najnovijim funkcijama koje su potrebne korisnicima pametnih telefona. Tako će, bar prema najavama, biti i sa modelom moto e6.

Ljubitelji brenda Motorola dobro znaju šta mogu očekivati od uređaja ovog proizvođača. Kako i sami ističu, cilj je da svaki novi uređaj ima bolje karakteristike, a to garantuju i za model moto e6. Prema objavljenom izvještaju, ovaj telefon imaće 5.5-inčni Max Vision displej, bateriju koja može ispratiti vaš dnevni tempo i kameru od 13MP s vrhunskim funkcijama poput portretnog načina fotografisanja.

Novi moto e6 za cjelodnevnu zabavu

Max Vision HD + displej omogućava vam maksimalno uživanje zahvaljujući odnosu stranica 18:9. Veličina ekrana je idealna, omogućuje vam da vidite mnogo, a telefon je udobno držati u jednoj ruci. Ako ste ljubitelj dobrog zvuka, onda vam je zasigurno važno da ovaj telefon ima i namjenski priključak za slušalice. I šta još odlikuje moto e6? Prilično je lagan, a možda i najvažnije – otporan na svaku tečnost.

Igrajte se cijeli dan

Moto e6 pružiće vam više od jednog dana korištenja zahvaljujući bateriji kapaciteta 3000 mAh. Gledajte pet cjelovečernjih filmova unazad, igrajte igrice više od osam sati i slušajte muziku čak 109 sati. Sve ćete to moći s ovim uređajem.

Čisti Android doživljaj

Ovaj telefon ima čisti Android Pie softver, a za 50% je brži u odnosu na prošlogodišnji moto e5 zahvaljujući snažnom Qualcomm Snapdragon čipsetu. Kada vam je potrebno više prostora za aplikacije, možete dodati do 256 GB prostora za skladištenje uz pomoć microSD kartice. Već smo rekli da će kamera biti 13MP, a serija moto e po prvi put dobija i neka poboljšanja za kameru u vidu Spot Colour i Portrait opcija. Prednja kamera biće kvaliteta 5MP.

Dok čekamo zvanično lansiranje telefona moto e6, ukoliko ste ljubitelj ovog brenda – Motorola telefone potražite u ponudi kompanije m:tel.