Written by

Stiže Oreo apdejt za Samsung Galaxy Note 8

moj android| Views: 51

note

Samsung Galaxy Note 8 se na tržištu nalazi već neko vrijeme, ali vlasnici ovog fableta su osuđeni na Nougat verziju Androida i sa nestrpljenjem su čekali dan kad će njihovi uređaji dobiti nadogradnju za Oreo, a to će se izgleda desiti veoma brzo iako još uvijek nema zvanične potvrde.

Najnovije Oreo ažuriranje je namijenjeno Snapdragon  verziji Galaxy Note 8 i bez obzira što je zvanično pušteno od Samsunga izdano je od strane AT&T servera. Sertifikat SafetyNet znači da bi apdejt trebalo da bude kompatibilan sa aplikacijama poput Google Play.

Nadogradnja bi trebalo da bude aktivna već ovog mjeseca kao i sve najnovije funkcije koje donosi uključujući način snimanja slika u slici, kanale notifikacija, obavijest o odgodi alarma, uštedu energije pozadinskih aplikacija i mnoge druge. Interesantno je što i Samsung uvodi sopstvene promjene u obliku Samsung Experience 9.0.

Svi korisnici Galaxy Note 8 sa Snapdragon chipset-om mogu očekivati OTA apdejt svakog dana, a oni baš nestrpljivi mogu pokušati nadograditi sistem putem Odin-a, ali to nije baš najbolja opcija i u svakom slučaju preporučuje se da čekate zvaničnu verziju.