Written by

Stižu li nam niskobudžetni iPhone-i?

m:ovo m:ono| Views: 65

iks

Već se uveliko priča o novoj liniji iPhone-a koji bi trebalo da se pojave ove godine. Prema prvim informacijama već na jesen, na tržištu, bi trebalo da se pojave novi modeli među kojima je poboljšani iPhone X od 5.8 inča, OLED iPhone X Plus i novi LCD iPhone, od 6.1 inča. Ono što je najzanimljivije u vezi ovih telefona jeste da bi neki mogli biti dosta povoljniji od svojih prethodnika.

Analitičar Ming-Chi Kuo je objavio neke nove detalje vezane za iPhone koji bi zvanično trebalo da budu objavljeni nešto kasnije, tokom godine, a među informacijama je nekoliko fascinantnih koje se vezuju upravo za LCD model, za koji tvrdi da bi trebalo da košta oko 550 dolara, što je u odnosu na sve ostale modele zaista povoljno.

Apple uređaji su između ostalog, poznati po visokim cijenama, pa se mnogi plaše da bi lansiranjem povoljnijih modela brend mogao izgubiti na eksluzivitetu.

LCD iPhone od 6.1 inča mogao bi imati dva različita modela jedan jeftiniji sa mjestom za samo jednu SIM karticu i drugi model sa dula SIM funkcijom. Upravo model sa samo jednom SIM karticom trebalo bi da bude najpovoljniji.