Written by

Stižu topliji dani – ovaj uređaj hladi vaš napitak za 60 sekundi

m:ovo m:ono| Views: 238

Zamislite samo kako bi bilo dobro da postoji uređaj koji će, u vrućim ljetnjim danima, rashladiti vaš napitak za samo 60 sekundi. A šta ako vam kažemo da ovakav proizvod već postoji?

Rashlađivač pića – HyperChiller V2 pravi ledenu kafu, ledeni čaj, rashlađuje bijelo vino i još mnogo toga, bez razblaživanja vašeg pića. Upravo ovu karakteristiku kreatori uređaja posebno ističu, budući da je postojeća rješenja za hlađenje ne posjeduju.

Novi gadget može da rashladi skoro svaki napitak za čak 55 stepeni celzijusa, i to za samo 60 sekundi. A što je najvažnije, za to mu nije potreban ni led niti neka druga tečnost koja će promijeniti prvobitni ukus pića.

Kako se upotrebljava?

Vrlo lako. Jednostavno sipajte željeni napitak u centralnu komoru za hlađenje, a potom će dva sloja nehrđajućeg čelika, sa posebnom sertifikacijom za hranu, sniziti temperaturu tečnosti za određen broj stepeni. Rashlađeno piće možete držati u frižideru sve do konzumacije.

Kako V2 u nazivu uređaja kaže, on je druga generacija HyperChiller uređaja, ali se u odnosu na prvu razlikuje u nekoliko detalja. Za početak, ima dublji poklopac nego svoj prethodnik i poboljšan pritisak zahvaljujući kojem stvara precizniji mlaz prilikom sipanja.

Bilo da se koristi u kući ili u kancelariji, moramo priznati da je HyperChiller V2 više nego koristan, a sigurno je da će pokupiti sve simpatije kod ljubitelja hladne kafe i hladnih čajeva.