Written by

Sunđer Bob i Dječija TV

m:tel IPTV| Views: 199

Posebno odabrani sadržaji primjereni uzrastu vaše djece, ograničeno vrijeme koje želite da vaši najmlađi članovi porodice provode ispred TV ekrana i poseban PIN kod za ulazak, odnosno izlazak iz posebno kreiranog dječijeg TV okruženja, razlog su da već  danas isprobate Dječiju TV.

Riječ je o novoj funkcionalnosti m:tel IPTV-ja namijenjenoj vašim najmlađim ukućanima.

A iz bogatog sadržaja Dječije TV ove sedmice izdvajamo:

sunder_bob

Sunđer Bob Kockalone

Ovaj poznati komični crtani film, kojeg nerijetko vole i odrasli, svakodnevno se prikazuje na kanalu Nickelodeon, a koji kao i sve ostale dječije sadržaje možete odabrati u okviru funkcionalnosti Dječije TV.

Ovaj simpatični crtać je osmislio morski biolog i animator Stiven Hilenburg, a nastao je u njegovoj produkcijskoj kompaniji „Junajted plankton pikčers“. Serija je smještena u Tihi okean u gradić Koralovo i dno obližnje lagune.

Sunđer Bob je vjerovatno najmaštovitiji stanovnik Koralova. Živi u ananasu na dnu mora sa svojim kućnim ljubimcem, morskim pužem Garijem. Zaposlen je u restoranu kod Kebe Krabe, čiji je vlasnik pohlepna kraba Evgenije Kraba. Njegova specijalnost su pljeskavice, čiji tajni recept vječito skriva od svog najvećeg neprijatelja Planktona. Sunđer Bobov najbolji prijatelj je morska zvijezda koja se zove Patrik. Njih dvojica su nerazdvojni drugari, puni zanimljivih ideja. Sunđer Bobov prvi komšija se zove Lignjoslav. Tu je i vjeverica Sendi Obraščić, Sunđer Bobova drugarica koja obožava karate i živi u ogromnoj staklenoj kupoli na dnu mora.

Uživajte sa vašim mališanima i budite bezbrižni uz m:tel i Dječiju TV.