Pregledali smo sedmični program za vas

Pogledajte ovosedmične prijedloge za uzbudljiv televizijski program – od sjajnog filma „Ptice-grabljivice i emancipacija famozne Harli Kvin“, preko klasično odličnih kulinarskih majstorija Meri Beri, do napete krimi serije „Ubistva u Midsomeru“

Ponedjeljak, Cinestar TV, U dobru i zlu u 21.10 (pozicija kanala 301)

Nakon osam godina provedenih u ustanovi za mentalno oboljele, Pet Solitano (Bredli Kuper) pušten je na kućnu njegu. U roditeljskoj kući čekaju ga otac Patricio (Robert de Niro) i majka Dolares (Džeki Viver). Pet se pokušava prilagoditi, ali jedino što ga zanima jeste pomirenje s bivšom suprugom, koja se odselila i ima sudski nalog zabrane pristupa. Ubrzo, na večeri s prijateljima Ronijem (Džon Ortiz) i njegovim suprugom Veronikom (Đulija Stajls) Pet upoznaje Tifani (Dženifer Lorens), mladu depresivnu udovicu, kojoj veze i odnosi sa ljudima predstavljaju prilično veliki problem.

Utorak, HBO, Ptice-grabljivice i emancipacija famozne Harli Kvin u 21.45 (pozicija kanala 350)

Nakon prekida sa Džokerom, Harli Kvin udružuje se s Blek Keneri, Hantres i Rene Montojom kako bi spriječila ubistvo mlade djevojke koje je naručio brutalni i narcisoidni šef bande Roman iz Gotama. „Ptice-grabljivice i emancipacija famozne Harli Kvin“ izopačena je priča koju je ispričala sama Harli na sebi svojstven način. Kad narcisoidni kriminalac Roman i njegova revnosna desna ruka Zaz učine mladu Kes svojom metom, spremni su da prevrnu grad naopačke u potrazi za njom. Famozna četvorka nema drugog izbora nego udružiti se da eliminišu Romana.

Srijeda, 24 Kitchen, Klasično: Meri Beri u 13.00 (pozicija kanala 505)

Gastronomskog maga publika kanala 24 Kitchen već je dobro upoznala u ranijim kulinarskim emisijama, a sada svake srijede u 13.00 pratimo njen novi šou „Klasično: Meri Beri“. Svaka epizoda fokusira se na pripremu drugačije vrste jela. Neka su poznata, a neka potpuno nova. Ipak, za svako od njih zajedničko je to što su nastala na Merin specifičan način kuvanja, koji odlikuju jednostavne tehnike, mali broj sastojaka i jednostavne „prečice“. Lagan i brz pristup kuvanju, koji može praktikovati svako, ono je što je proslavilo Meri Beri i donijelo joj poziciju jedne od omiljenih kuvarica Velike Britanije.

Četvrtak, TV1000 Blakan, Čokolada (2000) u 16.15 (pozicija kanala 300)

Godine 1959. tajanstvena žena Vajen (Žilijet Binoš) doseli se sa svojom kćeri u spokojan, staromodni francuski gradić, u kojem otvori prodavnicu čokolade i time uzdrma strogu moralnost lokalne zajednice. Niko nije mogao zamisliti kakav će efekat Vajen ostaviti na miran staromodni francuski gradić. U svojoj veoma neobičnoj trgovini čokolade ona stvara zamamne poslastice koje na gotovo čudesan način inspirišu puritanske stanovnike da se prepuste iskušenju i sreći. Kada zgodni Irac (Džoni Dep) pristigne u gradić, Vajen napokon može prepoznati vlastite želje.

Petak, Fox Crime, Ubistva u Midsomeru u 22.00 (pozicija kanala 307)

Na prvi pogled idiličan, okrug Midsomer je na lošem glasu zbog mnogobrojnih ubistava. Harizmatični inspektor Džon Barnabi i njegov partner Čarli Nelson vraćaju se 23. aprila na kanal FOX CRIME. Ko je ubio umjetnicu Suzi Kolbruk – ovo pitanje postavlja prva od četiri epizode novog ciklusa. Barnabi sumnja da je Suzina smrt povezana sa nedavnom provalom u njenu kuću i nestankom vrijednog rukopisa. U nastavku, Džon i Čarli moraće da riješe slučaj bizarnog ubistva, kada tokom mađioničarske predstave velika plastična kutija padne na vlasnicu paba. Nakon što je u javnost dospjela vijest da se lokalni festival premješta u London, organizator ove manifestacije Tobi Vining pronađen je mrtav…

Nedjelja, National Geographic, U divljini sa Berom Grilsom u 22.00 (pozicija kanala 401)

Stručnjak za preživljavanje u divljini, legendarni Ber Grils, vraća se na kanal National Geographic sa šestom sezonom avanturističkog serijala „U divljini sa Berom Grilsom“. U sedam novim jednočasovnih epizoda, koje će se prikazivati nedjeljom od 22.00, neustrašivom Beru društvo će, po običaju, praviti neke od najvećih zvijezda Holivuda. Od Marvelovih superjunaka do nagrađivanih umjetnika, svake nedjelje se novi gost, uz Berovu pratnju i stručni nadzor, upušta u nezaboravnu avanturu čiji je jedini cilj – preživjeti. Između ostalih, u novoj sezoni pojaviće se zvijezda filma “Mačete” Deni Traho, zatim junak akcionih blokbastera „Dedpul“ i „Plaćenici“ Teri Kruz, kao i glumac Entoni Maki – Falkon iz Marvelovog filma „Kapetan Amerika“.