Written by

Sve je spremno za 3. banjalučki m:tel polumaraton

prijateljstva| Views: 83

polumaraton_mtel

Banjaluka je spremna za svoj treći polumaraton, saopšteno je na današnjoj press konferenciji Organizacionog odbora 3. banjalučkog m:tel polumaratona.

I ove godine, generalni sponzor Banjalučkog m:tel polumaratona je naša kompanija.  Sigurni smo da će polumaraton i ove godine proteći u najboljem redu i da ćemo na ulicama grada imati divnu energiju i divne ljude koji promovišu prave sportske vrijednosti.

Start 3. Banjalučkog m:tel polumaratona je u nedjelju u 9.00 časova za elitne trkače, a u svim trkama učestvovaće preko 6.000 takmičara. 

Start G – drive Štafetnog polumaratona je u 09.20 časova, dok je za 09.25 zakazan start za Nektar fun run, trku zadovoljstva.

U petak 12.5.2017. godine, zvanično prestaje prijavljivanje putem polumaratonskog sajta, a nastavlja se u Prijavnom centru koji se otvara u 16 časova i koji će biti otvoren do 22 časa u subotu, u muzičkom paviljonu Staklenac.  Prijavni centar za one koji će tek na dan trke doputovati u Banjaluku  biće otvoren od 07.00 do 08.15 časova.

U subotu, 12.5.2017. godine očekuje nas i  1. Tropic Bambini maraton, velika trka na 100 metara za djecu predškolskog uzrasta, koja se trči u 11 časova na Trgu Krajine, a za koju je do danas prijavljeno više od 800 djece. 

Banjalučki Trg Krajine, kako su najavili organizatori polumaratona,  u subotu 13.5. uoči polumaratonske trke pretvara se u klub na otvorenom sa najljepšim plesnim podijumom, na kom će Banjalučani moći uživati uz trku dobrog elektronskog zvuka, živu svirku banjalučkih bendova, modne i sportske performanse, komšijska takmičenja u raznim disciplinama, te brojna iznenađenja za sve posjetioce.

Srećni smo što smo i ove godine dio ove sjajne sportske priče. Svim učesnicima na startu želimo sreću i da lako stignu do cilja.

Dobro došli na 3. banjalučki m:tel polumaraton!