Sve o fotografiji naučite kroz ove YouTube kanale

Written by

Sve o fotografiji naučite kroz ove YouTube kanale

m:reza, preporučujemo| Views: 76

Aktuelnu situaciju okrenite u svoju korist i unaprijedite neke aktivnosti i hobije, a ovog ponedjeljka vam preporučujemo YouTube kanale gdje možete naučiti sve o fotografiji.

Zanima vas sve o pejzažnoj fotografiji, foto-aparatima ili tehnikama osvjetljenja? Poboljšajte fotografske vještine bez napuštanja svog doma, a u tome će vam pomoći savjeti profesionalaca, koje možete naći na ovim kanalima.

Andy Mumford

Andy Mumford iz Lisabona je profesionalni fotograf pejzaža i putopisa te učitelj fotografije. Njegov kanal je relativno „mali“, ali njegovi pretplatnici uvijek dobijaju sjajne savjete i informativne vodiče o snimanju pejzaža i naknadnoj obradi fotografija. Budući da je Fuji X fotograf, Andy takođe dijeli svoje kritike o njihovoj foto-opremi.

Brandon Lee

Brandon Lee nije fotograf, on je videograf. Ali, danas sje zahvaljujući mnogim foto-aparatima i pametnim telefonima moguće snimiti video vrhunskog kvaliteta. Ono što Brandon dijeli je mješavina njegovog vloga, njegovih filmova, savjeta za snimanje i pregleda opreme. Njegov rad je fantastičan, tako da sa sigurnošću možete vjerovati bilo čemu što kaže o tehnici ili opremi za snimanje. Ako ste zaljubljenik u video, obavezno pogladajte ovaj kanal!

Fstoppers

Ovo je zajednica fotografa, videografa i drugih kreativnih profesionalaca usmjerenih na dijeljenje vijesti, pregleda, foto-trikova i tutorijala u rasponu od snimanja, osvjetljenja, naknadne obrade do poslovnih savjeta. Ukratko, na ovom kanalu vas čeka sjajan sadržaj na bilo koju temu koja se odnosi na fotografiju i video!

Jamie Windsor

Evo šta Jamie Windsor navodi u opisu svog kanala: Moj kanal donosi savjete, preglede i tehnike koje se tiču fotografije. Cilj mi je da stvorim video sadržaj koji ne postoji na YouTube-u. Takođe se pokušavam usredsrediti na podučavanje umjetnosti, kako bi sadržaj na mom kanalu bio što raznovrsniji.