Written by

Sve prednosti smartphone-a Tesla 9.1

moj android| Views: 193

tesla-9-1xx

Ukoliko volite Tesla mobilne uređaje onda definitivno treba da isprobate i njihov smartphone 9.1. Pokreću ga 64-bitni MT6750 procesor sa osam jezgri i operativni sistem Android OS 7.0 Nougat. Kućište je napravljeno od aluminijuma, a elegantan dizajn je upotpunjen time što je prednja strana potpuno pokrivena staklom. Tesla Smartphone 9.1 krasi LTPS ekran od 5.5 inča i rezolucije 1920 x 1080 piksela, a veličanstven prikaz omogućavaju MiraVision tehnologija za automatsko podešavanje kontrasta, te GFF Full Lamination rješenje za odličnu vidljivost na jakom svijetlu. Pored svega toga tu je i opcija “Eye Protection” koja brine o tome da se vaše oči ne naprežu.

Kada je u pitanju memorija Tesla Smartphone 9.1 se može pohvaliti sa 4 GB RAM-a, te sa 64 GB prostora za čuvanje svih vaših fotografija, video snimaka i muzike. U njegovom kućištu se nalazi litijumska baterija od 3000 mAh, a zahvaljujući podršci Quick Charge za sat vremena je možete veoma brzo napuniti. Ovaj pametni telefon se otključava na otisak prsta laganim pritiskom na taster koji vam takođe omogućava da pregledate trenutno dostupne aplikacije, kao i jednostavnu navigaciju.

Ljubitelji fotografija na raspolaganju će imati dvije zadnje kamere od 13 i 2 MP, a uz tehnologiju Dual cameras moći ćete snimiti dvije pozicije iste scene. Upravo vi ćete moći da izaberete koji dio slike će biti izoštren, a koji zamagljen. Prednja kamera od 8 MP je savršena za selfie fotografije.

Ovaj pametni telefon vam omogućava da koristite dvije SIM kartice, te ima podršku za 2G/3G/4G vezu za bolji Internet. Notifikaciona LED lampica će vas obavještavati o propuštenim pozivima i porukama. Za više informacija o cijenama ovog telefona, uz m:tel postpaid tarife, posjetite stranicu m:tel webshop ili pozovite broj 0800 50 000.