Sve što treba da znate o Huawei FreeBuds Pro

Written by

Sve što treba da znate o Huawei FreeBuds Pro

m:ovo m:ono, tehnologija| Views: 64

Kompanija Huawei je nedavno predstavila FreeBuds Pro, a ovo je sve što treba da znate o tim bežičnim slušalicama.

Bežične slušalice su jedna od najdinamičnijih kategorija proizvoda u potrošačkoj elektronici danas. Od budžetskih igrača do luksuznih brendova, svi objavljuju svoje verzije, pružajući kupcima vrtoglavu lepezu izbora.

Poslije prošlogodišnjeg FreeBuds 3 i njihove jeftinije varijante FreeBuds 3i, Huawei se sada vratio na tržište pomenutim modelom.

One se, iskreno, ne ističu po nekim značajnim novim funkcijama, ali idu u korak sa konkurencijom. Pod „konkurencijom“ se uglavnom misli na Apple-ove AirPods Pro, koji su očigledni izvor inspiracije.

FreeBuds Pro su Huawei-jeve najkvalitetnije i najnaprednije istinske bežične stero slušalice (TWS), koje podržavaju inteligentno dinamičko poništavanje šuma. Po cijeni od 199 evra od oktobra će biti dostupne širom Evrope.

Ove slušalčice su kilometre ispred prethodne generacije kada je u pitanju izolacija. Koristeći jedan od tri profila silikonskih vrhova (General, Cozy i Ultimate), možete ukloniti puno spoljne buke, čak i pre uključivanja ANC-a.

Slušalice se isporučuju sa „dinamičkim izjednačavanjem“, što znači da višestruki mikrofoni analiziraju okruženje i medije koji se reprodukuju kako bi optimizovali iskustvo slušanja.

Baterija bi trebalo da bude dovoljna za sedam sati reprodukcije muzike, sa isključenim ANC-om, i 4,5 sata sa uključenim.