Written by

Svečano otvaranje Evropskog prvenstvo za seniore u kajaku i kanuu na divljim vodama “Banja Luka – Vrbas 2015”

prijateljstva| Views: 93

 Početak prvenstva obilježiće nastup banjalučke “Rock Simfonije”

Rok simfonija

Izvođenjem prve banjalučke ”Rok simfonije” biće obilježen svečani početak Evropskog prvenstva za seniore u kajaku i kanuu na divljim vodama “Banja Luka – Vrbas 2015”. Koncert će biti održan u srijedu 3. juna, u Vodenom parku “Aquana” u Banjaluci, sa početkom u 20 časova, a na bini će se predstaviti 50 banjalučkih muzičara koji će izvesti rok hitove u potpuno drugačijem aranžmanu.

Takmičarski dio Evropskog prvenstvo za seniore u kajaku i kanuu na divljim vodama “Banja Luka – Vrbas 2015”, će biti održano od 4. do 7. juna u kanjonu Tijesno u Banjaluci, a noćno finale u svim pojedinačnim disciplinama predviđeno je za 6. jun.

Veliku prijateljsku podršku održavanju ove manifestacije i ove godine pružila je kompanija Mtel kao generalni sponzor Evropskog prvenstvo za seniore u kajaku i kanuu na divljim vodama “Banja Luka – Vrbas 2015”. Iz kompanije Mtel su poručili da ovo jedan od onih događaji koji promoviše prave vrijednosti, zdrav život i sportski duh, te da su prepoznali kako sportski i turistički, tako i kulturni značaj ove manifestacije.

Svi tehnički preduslovi za početak prvenstva su spremni, a organizatori su veoma zadovoljni odazivom takmičarskih ekipa, te ističu da gotovo nema zemlje iz Evrope čiji se predstavnici nisu prijavili za učešće u prvenstvu, te kažu su dobili nekoliko prijava i sa drugih kontinenata.