Written by

SwiftKey aplikacija na Tesla 3.3 Lite olakšava pisanje

moj android| Views: 209

telefon-ulaz-zakarticu-min

Tesla Smartphone 3.3 Lite obezbeđuje sve što korisnici očekuju od modernog i kvalitenog telefona, a po izuzetno povoljnoj cijeni. Optimizovani Android 7 pruža zadovoljstvo pri upotrebi i neometan rad, a preinstalirana SwiftKey aplikacija olakšava pisanje, jer omogućava prilagođavanje tastature potrebama korisnika.

Tesla Smartphone 3.3 Lite dolazi sa IPS ekranom od 5 inča, rezolucije 1280 X 720 piksela. Ovaj ekran korisnicima pruža odličan pregled bez obzira da li igraju igrice, gledaju video zapise ili surfuju internetom. Žive boje i jasni detalji glavne su krakateristike, a slika ostaje jasna i cjelovita u slučaju gledanja pod kosim uglom.

telefon-tesla-3-3-min-1

Prednja kamera od 5 megapiskela stiže u pratnji blica za dobre selfije, što je prilično rijetko u ovoj cjenovnoj kategoriji. Na zadnjoj strani nalazi se glavna kamera od 8 megapiksela koja odlično radi i u uslovima smanjene vidljivosti.

MediaTek 6580 procesor sa četiri jezgra obezbeđuje kratki odziv, glatko surfovanje po internetu, brže preuzimanje i lakši simultani rad sa više aplikacija, kao i veoma udobnu upotrebu.

Na Tesla 3.3 Lite možete da koristite dvije SIM kartice, a ukoliko vam to nije potrebno ubacite Micro SD karticu za dodatnu internu memoriju do 32 GB. Inače, ovaj model ima 1 GB RAM-a i 8GB interne memorije.