Written by

SwiftKey Keyboard – novi i zanimljiviji način kucanja na vašem Androidu

moj android| Views: 161

SwiftKey Keyboard 01

SwiftKey Keyboard je besplatna aplikacija koja će zamjeniti način kucanja na vašem Android telefonu. Dovoljno će biti da samo nekoliko dana koristite ovu alternativu za uobičajenu Android tastaturu i više nećete željeti da se vratite na stari način kucanja.

SwiftKey Keyboard 02

Ova aplikacija radi na principu povlačenja prstom od slova do slova i na taj način sklapate riječi. Aplikaciju je potrebno na početku prilagoditi vašim navikama, kako biste je jednostavnije koristili. Na početku ćete vjerovatno imati grešaka prilikom kucanja, ali će se te greške popraviti i neće biti problema nakon što budete koristili aplikaciju nekoliko dana, jer će sama aplikacija zapamtiti vaše navike i najčešće unošene riječi, te ćete vidjeti da je SwiftKey Keyboard super brzi i jednostavan način koji će zauvijek izmijeniti vaše uobičajeno kuckanje poruka ili e-mail-ova.

SwiftKey Keyboard će vam omogućiti da vašu dosadnu staru tastaturu mijenjate u raznim bojama, koje možete prilagođavati vašem ukusu.

Najbolji način da vidite kako ova aplikacija radi jeste da pogledate ovaj video:

Zanimljivo, zar ne? Svakako vam preporučujemo da isprobate na svom Androidu ovu aplikaciju, koju možete besplatno preuzeti ovdje.