Written by

SwiftKey tastatura sada je do 50% brža

mobilni svijet, u žiži| Views: 161

Sa preko 100 miliona Android instalacija, SwiftKey je jedna od najpopularnijih aplikacija ikad objavljenih u Google Play trgovini. SwiftKey je napravio nekoliko promjena u aplikaciji, čiji su rezultat poboljšane performanse.

Tako će nova verzija SwiftKey aplikacije biti brža za 50%, a u poređenju sa konkurencijom na Google Play trgovini, pokretaće se za 20% brže. Još jedna od prednosti jeste što je od pet testiranih Android tastatura, SwiftKey najmanja za instalaciju.

SwiftKey uči vaš stil pisanja te vam preporučuje koju riječ da iskoristite. Takođe, ova aplikacija prepoznaje i koju riječ ste namjeravali unijeti čak i kada pogrešno pritisnete, preskočite slovo ili ga pogrešno napišete.

Uvijek postoje ažuriranja za SwiftKey koja nude nove performanse. Tokom prošle godine aplikacija je dodala 10 novih paketa stikera, podršku za Microsoft Translator, te nove funkcije pretraživanja i dijeljenja. Iako su poboljšanja aplikacije predstavljenja za verziju Androida, SwiftKey je dostupna i za Android i za iOS uređaje.